BestPractice vahvistaa asemiaan Pohjoismaisilla markkinoilla

BestPractice | Marras 2018 | |

Peter Bøgkjær on nimitetty BestPracticen uudeksi toimitusjohtajaksi ja partneriksi. Uuden toimitusjohtajan johdolla yritys tavoittelee yhä vahvempaa asemaa lääketieteellisen viestinnän sektorilla ja jatkumoa viime vuosien positiiviselle kehitykselle. Nimityksen taustalla vaikuttaa myös pyrkimys vahvistaa yrityksen johtamiskompetenssia. Uransa aikana Peter on toiminut johtajana ja CEO:na useissa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, ja yritysjohtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen ovat hänen erityisosaamistaan. Voit lukea lisää Peterin kokemuksesta täältä.

Johtotehtävien lisäksi Peterin alkuajan päätehtäviin sisältyy BestPracticen aseman vahvistaminen Pohjoismaisilla markkinoilla. BestPractice tulee panostamaan uusien tuotteiden ja palveluiden, kuten digitaalisten alustojen ja muiden viestintäkanavien, kehittämiseen.

Morten Søndberg on päättänyt vetäytyä BestPracticen johtoryhmästä ja keskittää voimavaransa oman yrityksensä johtamiseen 1. marraskuuta 2018 lähtien.

Peter Bøgkjær aloittaa tehtävässään ja yrityksen omistajaryhmässä 1. joulukuuta 2018.

Yrityksen perustajat ja omistajat Jan Andreasen ja Lars Christensen kuvaavat tilannetta seuraavasti: ”Toiveemme on näiden muutosten myötä vahvistaa BestPracticen asemaa multimediayrityksenä.  Tulemme lanseeraamaan uusia analogisia ja digitaalisia tuotteita ja palveluita, joiden kohderyhmänä ovat lääkärit, asiantuntijat ja muut terveysalan ammattilaiset sekä potilasryhmät ja muut terveyspalveluista kiinnostuneet tahot Pohjoismaissa. Haluamme muutosten heijastuvan myös yrityksen nimessä, joka 1. joulukuuta lähtien tulee olemaan BestPractice Nordic”.

BestPractice julkaisee tuoretta lääketieteellistä tietoa ja edistää lääketieteellistä keskustelua eri erikoisalojen asiantuntijoiden piirissä Pohjoismaissa. Yrityksen palveluksessa on 15 työntekijää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. BestPractice tuottaa vuosittain noin 125 lääketieteellistä julkaisua ja 300-400 lääketieteellistä MEDtalk-asiantuntijavideota. Päättyneen tilikauden liikevaihto oli 20 milj. DKK.

Lisätietoja:

Jan Andreasen, Chief Editor, MD & Partner, +45-5151 8831

Peter Bøgkjær, CEO & Partner (1.12.2018 lähtien), +45-2045 7262