Kastraatioresistentin eturauhassyövän diagnostiikka

Best Practice Nordic | Maalis 2020 | Onkologia ja Hematologia |

  Levinneen eli etäpesäkkeisen eturauhassyövän perushoito on kastraatiohoito. Osastonylilääkäri ja apulaisprofessori Antti Rannikko kertaa tällä MEDtalk-videolla, mitä tulee huomioida ja mitä kriteerejä tulee ottaa huomioon, kun epäillään kastraatioresistenssin kehittymistä. Yllä lyhyt otos videosta. Koko videon voit katsoa täältä: https://bestprac.fi/webinar/kastraatioresistentin-eturauhassyovan-diagnostiikka Video on osa neljän MEDtalk-videon sarjaa. Videoilla asiantuntijat Petteri Hervonen ja Antti Rannikko antavat katsauksen kastraatioresistentin eturauhassyövän nykyhoitoon. He kattavat niin kastraatioresistentin syövän määritelmän ja diagnostiikan kuin sen hoitomahdollisuudet ja seurannan tärkeyden. Katso videosarja täältä: MEDtalk 1: Määritelmä ja lääkehoidot MEDtalk 2: Sädehoito MEDtalk 3: Hoidon seuranta MEDtalk 4: Diagnostiikka