BestPractice

BestPractice perustuu lääketieteen ammattilaisten väliseen keskusteluun.

BestPractice-julkaisut tarjoavat perusterveydenhuollon ja eri erikoisalojen lääkäreille valikoituja artikkeleita, jotka koskettavat heidän päivittäistä kliinistä työtään. BestPractice-julkaisut sisältävät ajankohtaisia asioita mm. lääketieteellisistä tutkimuksista, hoitolinjauksista, terveystaloustieteestä sekä suomalaisista ja kansainvälisistä kongresseista. Kirjoittajina toimivat eri erikoisalojen lääkärit. Kirjoituksissa näkyy käytännön lääkärin näkökulma.

BestPractice-lehtiä julkaistaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Jokaisen BestPractice-julkaisun toimituskunnassa vaikuttaa joukko alansa johtavia erikoislääkäreitä. Heidän tehtävänään yhdessä toimituksen kanssa on varmistaa julkaisun sisällön ajankohtaisuus ja laatu. Lisätietoja eri BestPractice-julkaisujen Suomen toimituskuntien jäsenistä löydät sivun alareunasta.

BestPractice-julkaisut Suomessa:

Yleislääketiede/Perusterveydenhuolto

Diabetes ja Sydänsairaudet

Gastroenterologia

Ihotaudit

Keuhkosairaudet

MS-Tauti

Onkologia ja Hematologia

Psykiatria ja Neurologia

Reumasairaudet

BestPractice-julkaisut jaetaan veloituksetta alan asiantuntijoille Suomessa. Sisältöä koskeva päätösvalta on toimituskunnalla ja artikkeleiden kirjoittajilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat ehdottaa artikkeliaiheita, ota yhteys päätoimittajaan, lääkäri Jan Andreaseniin; jan@bpno.dk