Privacy

Levikki

BestPractice-julkaisut ja verkkosivustot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuoltohenkilöstön käyttöön.

Päästäksesi lukemaan BestPractice-julkaisuja verkossa, ja saadaksesi uutiskirjeitä tai muuta vastaavaa informaatiota, sinun tulee luoda profiili osoitteessa www.bestprac.fi.

Nettisivut sisältävät lääkeinformaatiota. Sisäänkirjautuminen on ainoastaan terveydenhuollon ammattihenkilöitä varten, joilla on oikeus lääkkeiden määräämiseen tai toimittamiseen, ja jotka tarvitsevat työssään tietoa lääkkeistä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määritellään terveydenhoitohenkilökunnaksi mm. proviisorit, lääkärit, hammaslääkärit, erikoislääkärit, erikoishammaslääkärit, eläinlääkärit sekä näiden alojen opiskelijat.

BestPractice-julkaisut lähetetään veloituksetta lääkäreille, jotka toimivat BestPracticen julkaisemilla erikoisaloilla. Jos toimit erikoisalalla, jolla BestPracticeä julkaistaan, etkä jostain syystä saa julkaisua itsellesi, voit ilmoittaa asiasta osoitteeseen info@bestprac.fi. Toimitamme julkaisut jatkossa työpaikallesi antamaasi osoitteeseen.

Uutiskirjeet ja muu sähköinen viestintä

Kun sinulla on profiili bestprac.fi-sivustolla, saat meiltä uutiskirjeitä ja muuta sähköistä viestintää ammattialaasi koskien.

BestPractice lähettää uutiskirjeitä ja muuta sähköistä viestintää muutamia kertoja vuodessa sen mukaan, mistä aiheista olet ilmoittanut olevasti kiinnostunut.

Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeet ja muun sähköisen viestinnän profiilissasi bestprac.fi-sivustolla.

Henkilötiedot

Henkilötietoja käsitellään BestPracticessä henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja käytetään sen palvelun läpiviemiseen, minkä yhteydessä tiedot on kerätty. Sen lisäksi käytämme tietoja saadaksemme informaatiota sinusta ja muista nettisivumme käyttäjistä. Tiedot voivat sisältää mm. tutkimuksia ja analyysejä, joiden tarkoituksena on tuotteidemme, palvelujemme ja teknologiamme parantaminen. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja rekisteröidyistä tiedoista: INFO@BESTPRAC.DK. Voit lähestyä meitä ruotsin- ja tai englanninkielellä.

Joissakin tapauksissa joudumme lähettämään eteenpäin ne henkilötiedot, jotka ilmoitat nettisivullamme. Tämä koskee vain sellaisia tapauksia ja henkilöitä, joiden kohdalla pyytämäsi palvelun läpivieminen ei muuten olisi mahdollista, esim. hyväksyessämme sinut käyttäjäksi, lähettäessämme sinulle materiaalia sekä ilmoittautuessasi verkkoseminaariin, tai muiden palvelujen yhteydessä, jotka vaativat tietojen käyttöä. Tiedot annetaan eteenpäin vain informaationa, ei kolmannen osapuolen käyttöön.

Vastuuvapauslauseke

Kaikki bestprac.fi-sivustolla olevien tietojen käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Kaikki kohtuulliset toimenpiteet on toteutettu taataksemme tarkat ja päivitetyt tiedot sivustolla. Informaatio, joka julkaistaan sivustolla, voi sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä.

BestPractice ApS, mainostajat, yhteistyökumppanit tai palvelujen tuottajat eivät ole vastuussa välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat menetetystä sisäänkirjautumismahdollisuudesta, tiedon tai tuotannon tappiosta sivustolla olevien tietojen käytön tai esittämisen seurauksena.

Jos tarvitset lisätietoja tiettyä terveydenhoidon teemaa koskien, pyydämme ottamaan yhteyttä kyseisen alan terveydenhoitohenkilöön.

Muutamme säännöllisesti tietoja sivustollamme. BestPractice tai palvelujen tuottajat voivat milloin tahansa muuttaa ja/tai parantaa sivustollamme olevaa informaatiota.

© BestPractice

Kaikki oikeudet tekstiin ja kuviin kuuluvat Best Practice ApS:lle ja kullekin kirjoittajalle.