Privacy

Levikki

BestPractice-julkaisut ja verkkosivustot on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuoltohenkilöstön käyttöön

Päästäksesi lukemaan BestPracticea verkossa, ja saadaksesi uutiskirjeitä, sinun tulee luoda profiili bestprac.fi sivulla.

Nettisivut sisältävät lääkeinformaatiota. Sisäänkirjautuminen on ainoastaan terveydenhuollon ammattihenkilöitä varten, joilla on oikeus lääkkeiden määräämiseen tai toimittamiseen, ja jotka tarvitsevat työssään tietoa lääkkeistä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määritellään terveydenhoitohenkilökunnaksi mm. proviisorit, lääkärit, hammaslääkärit, erikoislääkärit, erikoishammaslääkärit, eläinlääkärit sekä näiden alojen opiskelijat.

BestPractice-julkaisut lähetetään veloituksetta lääkäreille, jotka toimivat BestPracticen julkaisemilla erikoisaloilla. Jos toimit erikoisalalla, jolla BestPracticeä julkaistaan, etkä jostain syystä saa julkaisua itsellesi, voit ilmoittaa asiasta ruotsin- tai englanninkielisellä viestillä osoitteeseen. Toimitamme julkaisut jatkossa työpaikallesi antamaasi osoitteeseen.

Uutiskirje

Kun sinulla on profiili bestprac.fi-sivustolla, saat meiltä uutiskirjeitä.

BestPractice lähettää uutiskirjeen BestPractice-julkaisun yhteydessä, sekä joitakin muita uutiskirjeitä. (Min. 1-2 uutiskirjettä kuukaudessa, riippuen siitä, mistä aiheista olet ilmoittanut olevasi kiinnostunut).

Voit milloin tahansa valita tai peruuttaa uutiskirjeet profiilissasi bestprac.fi-sivulla.

Henkilötiedot

Henkilötietoja käsitellään BestPracticessä henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja käytetään sen palvelun läpiviemiseen, minkä yhteydessä tiedot on kerätty. Sen lisäksi käytämme tietoja saadaksemme tietoa sinusta ja muista nettisivumme käyttäjistä. Tiedot voivat sisältää mm. tutkimuksia ja analyysejä, joiden tarkoituksena on tuotteidemme, palvelujemme ja teknologiamme parantaminen. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tietää, mitä tietoja olemme rekisteröineet: info@bestprac.dk. Voit kirjoittaa meille ruotsin- tai englanninkielellä.

Joissakin tapauksissa joudumme lähettämään eteenpäin ne henkilötiedot, jotka ilmoitat nettisivullamme. Tämä koskee vain sellaisia tapauksia ja niitä henkilöitä, joiden kohdalla pyytämäsi palvelun läpivieminen ei muuten olisi mahdollista, esim. hyväksyessämme sinut käyttäjäksi, lähettäessämme sinulle materiaalia sekä ilmoittautuessasi nettiseminaariin tai muiden sellaisten palvelujen yhteydessä, jotka vaativat, että käytämme tietoja. Tiedot annetaan eteenpäin vain informaationa, ei kolmannen osapuolen käyttöön.

Vastuuvapauslauseke

Kaikki bestprac.fi-sivustolla olevien tietojen käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Kaikki kohtuulliset toimenpiteet on toteutettu taataksemme tarkat ja päivitetyt tiedot sivustolla. Informaatio, joka julkaistaan sivustolla, voi sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai painovirheitä.

BestPractice ApS, mainostajat, yhteistyökumppanit tai palvelujen tuottajat eivät ole vastuussa välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat menetetystä sisäänkirjautumismahdollisuudesta, datan tai tuotannon tappiosta tällä sivustolla olevien tietojen käytön tai esittämisen seurauksena.

Jos sinulla on kysymyksiä tiettyä terveydenhoidon teemaa koskien, pyydämme ottamaan yhteyttä kyseisen alan terveydenhoitohenkilöön.

Muutamme säännöllisesti tietoja sivustollamme. BestPractice tai palvelujen tuottajat voivat milloin tahansa muuttaa ja/tai parantaa sivustollamme olevia tietoja.

© BestPractice

Kaikki oikeudet tekstiin ja kuviin kuuluvat Best Practice ApS:lle ja kullekin kirjoittajalle.